atlanterhavsporten.no  ®   
© 1996-2010 Per Kvalvik   
Atlanterhavsporten.no®

 


© Betingelser for
bruk av bilder :

Les hele denne siden før du vurderer å benytte bilder fra Atlanterhavsporten® (tidligere www.fosnaporten.no):

Kontakt oss?:

post@atlanterhavsporten.no
Alle bilder som er brukt på Atlanterhavsporten® (tidligere www.fosnaporten.no) er beskyttet i.h.t. lov om opphavsrett. Det betyr i praksis at man ikke på noen slags måte kan kopiere, avfotografere, distribuere eller på annen måte bruke disse bildene til eget eller andres formål uten eiers skriftlige samtykke.

Dette gjelder alle bilder, også de bildene som ikke er merket med ©-merke!

Lov å bruke til private nettsider:
Vi har likevel valgt å tillate at man kan bruke bildene hvis de kun blir benyttet på private (ikke-komersielle) hjemmesider på internett. Følgende betingelser gjelder:

1: På samme side(r) som bildet/bildene blir benyttet, legges ut en tekst som forteller hvem som er fotografen, samt en lenke til atlanterhavsporten.no på denne måten:

Fotograf: <A HREF="http://www.atlanterhavsporten.no" target="_top">Per Kvalvik / Atlanterhavsporten.no</A>

Denne begrensede tillatelse gjelder kun i de tilfeller hvor Per Kvalvik er oppgitt som fotograf.

NB! Hvis derimot andre er oppført som fotograf, må du likevel få en skriftlig bekreftelse fra den aktuelle personen! Bruk e-postadressen som er oppført under bildet!

2: Bilder brukt på denne måten skal ikke behandles eller beskjæres på noen måte.

3: Ikke "hot-linking"
Skal du benytte deg av et bilde fra Atlanterhavsporten®, må du kopiere bildet og legge det på egen server. Du skal IKKE lenke direkte til bildet (også kalt "hot-linking")


Kjøpe/leie bilder?

Det er mulig å leie bilder til bruk i egne trykksaker, på egne hjemmesider eller til annet formål. De fleste bildene finnes i god oppløsning som er egnet til trykk. Vi har gode priser på bildeleie. Ta kontakt med post@atlanterhavsporten.no for tilbud.Information in English:

All pictures are protected by law. You cannot use them in any case without a written permission from the author.This applies to all pictures found at atlanterhavsporten® and www.fosnaporten.no.


 

 

Atlanterhavsporten.no